avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat constatator ( de grefa)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat constatator ( de grefa)

Mi se va elibera un certificat constatator (certificat de grefa) din care sa rezulte ca un anumit inscris se afla intr-un dosar, la un numar de pagina, dosar aflat in arhiva depozit a instantei de judecata? Deci nu mai este pe rol.
Mentionez ca am fost parte in acel dosar.
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 07:41, 29 Aprilie 2010
daca e in original, da! in principiu, da, in orice situatie..
Cereti o copie legalizata a acelui inscris din dosar.
Mergeti la arhiva, platiti o taxa
si vi se va elibera aceasta copie legalizata de pe inscris.
da
Va intereseaza inscrisul in sine, sau faptul ca se afla in acel dosar?
Dar nu vreau copie nici legalizata nici simpla!!!
Vreau doar un Certificat constatator din care sa rezulte ca dosarul nr....a fost pe rol intre partile X si Y..si ca la pagina nr...se afla o sentinta civila! Atat!

Este corect sa cer asta printr-un certificat constatator?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
DanyD, utilizator

Alte discuții în legătură

Atasarea unui dosar DanyD DanyD Am cerut atasarea unui dosar aflat in arhiva depozit a instantei civile, la un alt dosar civil pe care il am pe rol. Cum sa procedez ptr. a nu mai intarzia ... (vezi toată discuția)
Copii certificate sau copii legalizate? DanyD DanyD Daca doresc niste copii dupa niste inscrisuri aflate intr-un dosar in care am fost parte, pentru a le folosi in alt dosar civil, pot obtine de la grefa ... (vezi toată discuția)
Copie dosar cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)