avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat constatator ( de grefa)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat constatator ( de grefa)

Mi se va elibera un certificat constatator (certificat de grefa) din care sa rezulte ca un anumit inscris se afla intr-un dosar, la un numar de pagina, dosar aflat in arhiva depozit a instantei de judecata? Deci nu mai este pe rol.
Mentionez ca am fost parte in acel dosar.
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 07:41, 29 Aprilie 2010
Am inteles asta. Dar procedura este la fel reglementata. De aceea am redat.

.."sau a certificatelor referitoare la solutiile pronuntate de instanta"... pentru ca il intereseaza sa fie precizat si faptul ca dosarul s-a finalizat prin solutia....."
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Krissia ., Alte profesii
Krissia a scris:

Am inteles asta. Dar procedura este la fel reglementata. De aceea am redat.

.."sau a certificatelor referitoare la solutiile pronuntate de instanta"... pentru ca il intereseaza sa fie precizat si faptul ca dosarul s-a finalizat prin solutia....."

Nu, nu-l intereseaza solutia, omul o stie, vrea sa dovedeasca faptul ca acel inscris a mai fost invederat si altei instante, nu-l mai zapaciti cu tot felul de sugestii.
Va multumesc!:coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atasarea unui dosar DanyD DanyD Am cerut atasarea unui dosar aflat in arhiva depozit a instantei civile, la un alt dosar civil pe care il am pe rol. Cum sa procedez ptr. a nu mai intarzia ... (vezi toată discuția)
Copii certificate sau copii legalizate? DanyD DanyD Daca doresc niste copii dupa niste inscrisuri aflate intr-un dosar in care am fost parte, pentru a le folosi in alt dosar civil, pot obtine de la grefa ... (vezi toată discuția)
Copie dosar cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)