avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am nevoie de un avocat
Discuție deschisă în Executare silită

am nevoie de un avocat

buna seara! in noiembrie anul trecut am dus inapoi o masina luata in leasing neplatind o rata si reziliind contractul de trei ani (mai aveam= 1an si un pic). in contract exista o clauza de reziliere de 3000 euro. masina a fost luata pe firma iar astazi am primit de la ei o instiintare de executare silita pt suma de de 3800 de euro si plata la avocati. nu am inteles ce spun ei acolo dar firma mai este executata silit si de anaf. soc de leasin nu trebuia sa ma cheme in judecata? ce se poate intampla in aceste cazuri( si de mentionat este faptul ca mama este administrator)? care sunt pasii de urmat ?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:30, 28 Aprilie 2010
primul pas.. angajati va un avocat, care sa va reprezinte ca e un caz complex.. dinc e localitate sunteti? acel avocat trebuie sa merga in numele firmei dvs la concilier cu soc de leasing si totodata sa rezolve cumva si cu executarea silita initiata de anaf.. de dvs depinde..
multa bafta!
Angajati-va si dvs avocat ca sa vorbiti aceeasi limba.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Angajati-va si dvs avocat ca sa vorbiti aceeasi limba.

domnul avocat claudiu, vrea sa zica sa vorbeasca avocatul dvs aceeasi limba cu avocatul celor de la leasing.. asa este necesar, are dreptate =D>
Care este creanta catre ANAF?
Daca este peste 30.000ei, se poate declansa procedura de insolventa impotriva dv. ca societate.
Altfel, puteti solicita dv. singur intrarea in insolventa, timp in care va puteti rezolva problemele financiare.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Marcel Mihalache, Avocat
You really need a lawyer - chiar aveti nevoie de un avocat!
E o situatie complicata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? mariusserban mariusserban Anul trecut am avut un accident.Nu aveam asigurare.Respectivul avea asigurare CASCO iar cei de la asigurari au reparat masina,fara sa ia legatura cu mine sau ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru garant intr-un contract de leasing bsb1975 bsb1975 Intr-un contract de leasing financiar am calitatea de garant impreuna cu alte 3 persoane fizice si o persoana juridica.Contractul nu a putut fi terminat si ca ... (vezi toată discuția)
Calitatea de garanti intr-un contract de leasing financiar bsb1975 bsb1975 Intr-un contract de leasing financiar am calitatea de garant impreuna cu alte 3 persoane fizice si o persoana juridica.Contractul nu a putut fi terminat si ca ... (vezi toată discuția)