avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

daca imi da o banca un credit ptr nevoi personale iar dupa 2-3 sapt ma duc la o alta banca ptr un credit ipotecar,a doua va sti ca eu am luat bani de la prima ,daca nu le spun?[dupa o luna stiu ca vor primi informatii ]
Cel mai recent răspuns: Isabela_bv , utilizator 11:15, 4 Mai 2010
afla acest lucru in timpul intocmirii dosarului, la accesarea unui credit, este primul lucru care se verifica.
toate informatiile sunt on line, afla imediat ce le spuneti numele.
nu e o problema pt ei, daca va incadrati cu venituriile si garantiile
Daca te duci cam in acelasi timp, maxim o saptamana, nu afla. Asa am luat si noi 2 credite, pt nevoi personale si credit ipotecar. Cineva mi-a spus ca daca ala de nevoi personale e pana in 20000 de lei nu se vede. Acum eu nu stiu adevarul, insa stiu ca am reusit sa luam insa n-a fost perioada mai mare de o saptamana intre cele doua credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 credite la aceeasi banca Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. La aceeasi banca am 2 credite. Primul este un credit ipotecar, al doilea este de nevoi personale. In curand am devenit somer. Prioritar este ... (vezi toată discuția)
Faliment in caz de ipoteca rang ii luminigeorgia luminigeorgia buna ziua. va descriu o problema mai delicata in speranta ca voi afla niste informatii utile. in 2008 am luat un apartament cu credit ipotecar (banca1). in ... (vezi toată discuția)
Executare credit de nevoi personale fara ipoteca dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un coleg la serviciu care are un credit de nevoi personale fara ipoteca, luat acum un an, de catre sotia lui de la un IFN. [b]El nu este ... (vezi toată discuția)