avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte necesare pentru a decadea un parinte din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte necesare pentru a decadea un parinte din drepturile parentale

Buna as vrea sa stiu in ce conditii pot da in judecata fostul sot pentru a-l decadea din drepturile asupra copilului pe care il avem in comun;in momentul actual eu si copilul locuim in spania,ar fi posibil sa incep demersurile de aici?Multumesc
Cel mai recent răspuns: DINU PATRICIA , utilizator 23:16, 9 Septembrie 2010
@ DINU, puteti formula cerere de reincredintare.
Copilul va fi audiat. El ce parere ar avea? Va fi audiat pe aspectul reincredintarii. Nu ca martor. Nu confundati audierea minorului cu depozitia de martor.
romascanu a scris:

@ DINU, puteti formula cerere de reincredintare.
Copilul va fi audiat. El ce parere ar avea? Va fi audiat pe aspectul reincredintarii. Nu ca martor. Nu confundati audierea minorului cu depozitia de martor.

Dupa cum am spus mai sus...probabil nu ar fi foarte incantat pentru ca isi pierde libertatea deplina pe care o are la maica-sa.Sa inteleg ca daca copilul nu este de acord ...nu pot face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturile parintesti nif nif sunt divortata si am incredintat minorulin varsta de 5 ani si 8 luni prin hotarare definiva si irevocabila.as dori decaderea totala din drepturi a fostului sot ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi parintesti a tatalui sepino1979 sepino1979 Am fost casatorita cu un cetatean ucrainian de care am divortat in 2004.In urma divortului copilul nostru(10 ani)mi-a fost incredintat mie.De cand am divortat ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi buzeamihaelasimona buzeamihaelasimona Buna ziua, este prima data cand intru aici. Inainte de toate sa va spun istoria mea. Am 37 de ani,sunt divorzata,locuiesc in italia,dar asta nu are ... (vezi toată discuția)