avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu firma

buna ziua.
de curand am cumparat o casa si am mutat biroul firmei acolo.
mentionez ca inca nu am putut face punct de lucru deoarece inca nu am intabulat casa pe numele nostru , sediul fiind pe alta strada dar in acelasi oras.
cum sa procedez ca sa fiu in legalitate si cu Adinistratia Financiara pana cand se face intabularea si deschiderea punctului de lucru?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 12:16, 29 Aprilie 2010
In baza contractului de vanzare cumparare, dvs ca proprietar incheiati cu firma un contract de comodat/inchiriere pentru punct de lucru/sediu social al firmei.
Cu acestea mergeti la registrul comertului si dupa aceea la administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)