avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... restituire amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

restituire amenda

Buna ziua. Cine imi poate spune ce trebuie facut pentru a mi se restitui o amenda ce a fost achitata, in urma sanctionarii pentru depasire de viteza. Am facut contestatie si instanta a anulat procesul verbal. Acum eu cum imi recuperez banii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: arramona , utilizator 12:38, 29 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am depus dovada achitarii amenzii, doar am cerut restituirea sumei platite. Mai e atat de simplu? Nu am inca hotararea judecatoreasca sa vad ce se dispune, solutia o stiu de pe portalul instantelor de judecata.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare amenda platita - nedepus chitanta in original la instanta MihStef MihStef In urma contestatiei la judecatorie a unui proces verbal de contraventie rutiera, solutia instantei a fost de anulare a procesului verbal si exonerarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda rovinita danacorina danacorina buna ziua. Cum pot recupera amenda platita, pentru care am facut contestatie si instanta a anulat procesul verbal de contraventie dar nu s-a pronuntat si pe ... (vezi toată discuția)
Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. in ... gyandy gyandy Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. In urma unui control al DGPLMB si a procesului verbal am platit amenda in cele 15 zile. Am ... (vezi toată discuția)