avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... perioada de cotizare pentru a primi ajutor de somaj a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

perioada de cotizare pentru a primi ajutor de somaj a doua oara

daca am fost in somaj(9 luni)...cat trebuie sa fii angajat (cate luni) pentru a intra din nou in somaj? pot primi un raspuns va rog ?
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
Pop Cristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:11, 29 Aprilie 2010
1. De fiecare data trebuie sa indepliniti aceleasi conditii:
- sa fiti concediata din motive neimputabile dvs.;
- sa aveti lucrate 12 luni in ultimele 24 de luni(nu neaparat consecutive si nu neaparat la acelasi angajator.
2. Din cele 24 de luni se scad cele 9 luni de somaj iar din cele 15 luni ramase trebuie sa aveti 12luni lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Dana_Burcea Dana_Burcea buna ziua,am lucrat 3 luni la o firma ,dupa care mi au spus ka ma vor trimite in somas,dar eu am mai fost 7 luni in somas,din noiembrie pana in mai anul ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi indemnizatie de somaj? bogdan777b bogdan777b salutare...as dori si eu o informatie daca se poate! am fost dat in somaj anul trecut in octombrie si am beneficiat de somaj pana in aprilie dupa care am fost ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de somaj? talossmn talossmn Buna ziua! Dupa cat timp lucrat in aceeasi firma se beneficiaza de somaj? Multumesc. (vezi toată discuția)