avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont 607 in minus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont 607 in minus

buna seara,
nu stiu ce s-a intamplat sau unde gresesc, cand dau calcul general in programul de conta contul 607 imi apare in minus.
oare care ar putea fi problema???:">
multumesc mult daca ma poate ajuta cineva.
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 22:12, 29 Aprilie 2010
Verificati in contabilitate daca s-a facut corect descarcara gestiuni,sau daca a-ti inregistrat din greseala un cont de cheltuieli pe ct. 607,atunci programul ba da cu minus..Ce program de contabilitate folositi?Dati o intretinere date la program..
Spor...:D
asscon folosesc,coef. k l-am calculat si de mana si e bine.......deci nu-i aici problema#-o
Verificati facturile de retur pe care le-ati emis sau cele prin care stornati facturi precedente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La contul 378 sold creditor negativ adrianau adrianau Buna! am un magazin cu vanzare de piese de masina. dupa ce am facut toate descarcarile si inchiderile am vazut ca pe rulaj curent la 607 am cu minus. la fel ... (vezi toată discuția)
Ct debit ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua ! Am contul 378 pe debit cu 222.80 si contul 4428 tot pe debit cu 276.26 . Cum se inchide conturile 378 si 4428 ? 276.26 = 222.80*24% Multumesc! (vezi toată discuția)
Problema la descarcarea unei gestiuni de marfa debutant2013 debutant2013 Buna ziua, am urmatoarea problema la descarcarea unei gestiuni de marfa, o singura gestiune, TVA 19%, comert cu amanuntul, gestiune global valorica, SRL ... (vezi toată discuția)