avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea somajului

un salariat cu timp de lucru de 2 ore / zi, poate beneficia de ajutor de somaj?
respectivul salariat lucreaza de cca 2 ani asa si asa e trecut si in carnetul de munca.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:26, 29 Aprilie 2010
Va beneficia dupa ce va realiza stagiul de cotizare de 12 luni. In cazul lui 4 luni de stagiu CIM 2 ore = o luna de stagiu CIM 8 ore. Asa ca ii va trebui 4 ani de activitate cu 2 ore. Totusi sa verifice poate a avut si CIM cu 8 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ajutor de somaj? cabincrew cabincrew Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj pentru o situatie speciala Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sunt utilizator nou si apreciez 'codul de legi' al site-ului Dvs! Sunt administrator la o firma ce functioneaza de aproape 2 ani si contabilul ... (vezi toată discuția)
Somaj sally_daisy sally_daisy Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am ramas fara job si trebuie sa depun dosarul la somaj. Desi am o vechime de 15 ani pe cartea de munca, in ultimii 3 ... (vezi toată discuția)