Locuiesc in Bucuresti de mai bine de 6 luni , intr-un apartament pentru care am facut inca de la inceput contract de inchiriere cu proprietarul. Contrctul respecta toate prevederile legale si este inregistrat. Cu toate acestea administratia blocului ma ameninta ca ma da afara din apartament pe motiv ca nu am facut mutatia .
As vrea sa va intreb:
Exista vreo lege care sa ma oblige sa-mi fac aceasta mutatie sau care sa ma sanctioneze in vreun fel pentru faptul ca nu o am?
As putea sa fac o plangere undeva in legatura cu situatia in care ma aflu, avand in vedere ca ma simt tot timpul hartuita verbal si amenintata de catre administratia blocului ,chiar daca nu am deranjat in nici un fel vecinii si mi-am respectat obligatiile de chirias?
Cred ca mersul la politie si vorbitul cu proprietara sunt suficiente.
Mergeti apoi cu proprietara impreuna la administrator sau la presedinte, cel care are cartea de imobil in custodie sa va treaca acolo...si apoi vedeti-va de treaba.
Asemenea abuzuri e bine sa le ocoliti cat mai mult posibil.
In cazul in care va hartuiesc in continuare faceti o plangere la politistul de proximitate, locul lui de munca este la sectia unde va ia in evidenta ....si probabil acesta il va linisti....
Sa speram! Succes si multumesc pentru urare :)