avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... bilant 2009
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

bilant 2009

daca o firma n-a avut activitate in 2009, la formularul 20 nu se scrie nimic. ca atare in formularul 30 rand 1 si 2 nu apare nimic. asta e eroarea care imi apare . ce trebuie sa fac? in anii precedenti a fost cu pierdere. multumesc
#-o
Cel mai recent răspuns: adelamoldovan1971 , utilizator 12:17, 1 Mai 2010
adelamoldovan1971 a scris:

nu am nimic nici la 10 rd 31 si 32 ,nici in f 20.

Treceti zero in formularul 10 la rd. 31 si 32 si va preia automat zero in formularul 20 la rd. 33, 34, 50, 51, 56, 57, 60, 61, 62, 64 si 65 si automat in formularul 30 ce am scris mai sus.

Daca nu reusiti, incercati sa mai descarcati o data programul.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
Ana Muntianu, Consultant fiscal
multumesc mult. asa am reusit. o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la bilant rodia rodia Am fost la onrc sa depun un bilant pt.o firma suspendata de 2 ani. Mi-a dat eroare in programul de preluare la onrc-ului la formularul 30(la nr.unitati). Si, ... (vezi toată discuția)
Bilant 30.06.2010 adelamoldovan1971 adelamoldovan1971 am o firma cu activitate suspendata.am facut bilantul. in F 20 imi apare total venituri, total cheltuieli , profit, pierdere 0. in F 30 la rd 1 apare unitati ... (vezi toată discuția)
Eroare depunere bilant online celeterm celeterm Imi apare urmatoarea eroare cand depun bilantul online: Fisierul depus nu este un document valid - Eroare PDF. Fisier completat eronat sau fisier alterat. ... (vezi toată discuția)