avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... casa de asigurari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

casa de asigurari

buna seara,
sunt somera si insarcinata....si am aflat ca am un virus hepatic b, din aceasta cauza medicul ginecolog m-a pus sa cumpar un vaccin foarte scump de 950 ron,care se administreaza la copil cand il nasc.
intrebarea mea este: poate casa de asigurari sa-mi plateasca vaccinul copilului daca am adeverinta de somer, bonul vaccinului si trimitere de la doctorul ginecolog.
am inteles de la un cadru medical ca toate vaccinurile pentru copii sunt gratuite si ar trebuii sa suporte casa de asigurari plata.
va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca se poate acest lucru...
va multumesc mult...
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:11, 29 Aprilie 2010
Casa de asigurari va poate spune exact, dar cred ca este devreme sa-l cumparati si nu stiu daca pe o recomandare a medicului ginecolog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Pot recupera bani de la sanatate? sandy belle sandy belle buna ziua , am o mare nelamurire , fiica mea are un bebelus de 1 an si 4 luni pentru care exista in sistemul medical ,gratuitate la toate vaccinurile ... (vezi toată discuția)