avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot recupera bani de la sanatate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot recupera bani de la sanatate?

buna ziua ,
am o mare nelamurire , fiica mea are un bebelus de 1 an si 4 luni pentru care exista in sistemul medical ,gratuitate la toate vaccinurile obligatorii . cand a implinit varsta de 1 an trebuia sa i se faca gratuit la medicul de familie , vaccinul antidifteric ,antitetanic ,antitussin , medicul de familie ne-a spus ca nu exista in stoc si ne-a sfatuit sa-l cautam in farmacii sa-l cumparam sa nu depaseasca prea mult varsta optima la care se face , astfel ca am umblat cateva luni (din mai pana in august ) si in final l-am cumparat dupa ce in prealabil am facut comanda intr-o farmacie , am platit pe el 169,26 lei conform bonului de casa pe care l-am pastrat .
vreau sa stiu daca putem recupera de undeva acesti bani , nu mi se pare normal ca fiica mea sa plateasca pentru un vaccin obligatoriu care altor copii li s-a facut gratuit si acum se face in continuare gratuit . #-o
multumesc

Alte discuții în legătură

Casa de asigurari madalyna_kiss_21 madalyna_kiss_21 buna seara, sunt somera si insarcinata....si am aflat ca am un virus hepatic b, din aceasta cauza medicul ginecolog m-a pus sa cumpar un vaccin foarte ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal DL.DAN DL.DAN Inca un lucru care ma face sa ma simt,ca un copil al unei tari indelung nefericite!Si spun asta pentru ca imi este dat sa vad cum niste infami de medici ... (vezi toată discuția)
Produs farmaceutic expirat ? Bogdanm1 Bogdanm1 Bună ziua tuturor, Soția mea a cumpărat de la farmacia X\' o crema pentru Protecția Pielii Bebelușilor ( Sudocrem ), în urma utilizării ei la bebelus a ... (vezi toată discuția)