buna ziua ,
am o mare nelamurire , fiica mea are un bebelus de 1 an si 4 luni pentru care exista in sistemul medical ,gratuitate la toate vaccinurile obligatorii . cand a implinit varsta de 1 an trebuia sa i se faca gratuit la medicul de familie , vaccinul antidifteric ,antitetanic ,antitussin , medicul de familie ne-a spus ca nu exista in stoc si ne-a sfatuit sa-l cautam in farmacii sa-l cumparam sa nu depaseasca prea mult varsta optima la care se face , astfel ca am umblat cateva luni (din mai pana in august ) si in final l-am cumparat dupa ce in prealabil am facut comanda intr-o farmacie , am platit pe el 169,26 lei conform bonului de casa pe care l-am pastrat .
vreau sa stiu daca putem recupera de undeva acesti bani , nu mi se pare normal ca fiica mea sa plateasca pentru un vaccin obligatoriu care altor copii li s-a facut gratuit si acum se face in continuare gratuit . #-o
multumesc
Bon fiscal
DL.DAN
Inca un lucru care ma face sa ma simt,ca un copil al unei tari indelung nefericite!Si spun asta pentru ca imi este dat sa vad cum niste infami de medici ... (vezi toată discuția)