avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal

Inca un lucru care ma face sa ma simt,ca un copil al unei tari indelung nefericite!Si spun asta pentru ca imi este dat sa vad cum niste infami de medici pediatri,se plang ca nu au bani,ca prea putine consultatii pe luna,el din ce mai traieste?
Un lucru josnic sa platesti medicului pediatru de familie bani pentru vaccinurile ce se fac copiilor pana la 3 luni.Sunt aduse toocmai din Ungaria,noi in Romania nu mai avem.Daca nu ai banii copilul nu-ti este vacccinat cu cu vaccinul obligatoriu gratuit,bon fiscal nu primesti.Vreau sa stiu si eu este legal?Un astfel de medic mi-ar infecta copilul doar mangaindu-l.
Si as mai avea o speta juridica,nu vreau sa fiu inteles gresit.Oricine merge in biserica,pune pomelnic,cumpara lumanari etc dar bonul fiscal reprezentat printr-o lege cand il primim?L fel si in piata cand cumparam orice produs de la asa cum se declara ei"amaratii de tarani si apicultori"
TREBUIE SA FACA IN TARA ASTA CINEVA SI ORDINE,CHIAR DACA NI SE PARE DICTATURA!!!#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:57, 3 August 2010
asa este! cei de la guvern ar trebui sa inceapa combatarea evaziunii chiar cu medicii.in special stomatologii.si daca le ceri bon fiscal nu dau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pediatrul imi cere bani pentru fisa cu vaccinuri nicarom3o nicarom3o Buna ziua , pediatrul imi cere bani pentru fisa cu vaccinuri pe care eu trebuie sa o depun la scoala , in functie de aceasta fisa copilului i se face vaccin ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)