avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pediatrul imi cere bani pentru fisa cu vaccinuri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pediatrul imi cere bani pentru fisa cu vaccinuri

Buna ziua , pediatrul imi cere bani pentru fisa cu vaccinuri pe care eu trebuie sa o depun la scoala , in functie de aceasta fisa copilului i se face vaccin sau nu , am inteles ca este ilegal sa imi perceapa taxa pentru aceasta fisa , va rog daca ma puteti lamuri si pe mine. Pediatra respectiva cere 25 ron pentru orice hartie eliberata si nici macar nu ofera chitanta.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:11, 8 Octombrie 2012
Medicul de familie trebuie sa aibe afisat la avizier contravaloarea servicilor medicale, care sunt conform normelor sanitare. Sistemul sanitar este la pamant, toata lumea plateste pt eliberarea unei adeverinte. Este obligata sa elibereze chitanta, solicitatii acest lucru.
Atunci nu inteleg de ce mai platesc pentru acest sistem , ca doar ne opresc din salariu pentru sanatate , asta e tara nimanui.
Aveti perfecta dreptate, intrebarea aceasta mi-am pus-o in urma cu doi ani cand am platit eliberarea unei adeverinte medicale, din care sa rezulte ca baiatul poate merge la orele de sport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa legala? medicul de familie imi cere bani pentru adeverinte... Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Am o nedumerire si va rog sa ma luminati. Suntem inscrisi toata familia la acelasi medic de familie care lucreaza sub forma de S.R.L. Ce mi se pare ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa in dosar pentru examen auto cristi4sanem cristi4sanem buna seara. maine am examenul teoretic pentru permisul auto categoria C, si am observat ca in dosar am doar: -cazier judiciar -chitanta taxa ... (vezi toată discuția)