avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata eronata in cont poprit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata eronata in cont poprit

Cum reusesc sa recuperez o suma de bani platita eronat in contul unei societati cu poprire aplicata de executor judiciar in favoarea unei firme de leasing? mai mult, societatea cu contul poprit este si suspendata de cateva luni.
In ciuda adreselor inaintate catre Executor pentru returnarea sumei platite eronat...
nu reusesc sa obtin nici macar un raspuns...
Iau in considerare deplasarea pana la sediul respectivului Executor (in alt oras)... care sunt sansele de a mi se returna banii? Firma mea nu are nici un fel de datorie catre societatea cu contul poprit.
chestiunea trebuie clarificata cu executorul judecatoresc, numai ca din pacate, sunt sanse minime sa recuperati suma...:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de date comuna intre banci in cazul popririlor gritosu gritosu Buna seara, am curiozitate... daca exista un cont poprit de 6 luni de zile intr-o anumita banca, este posibil ca la deschiderea unui nou cont intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Ridicarea popririi tuilleries tuilleries Bună ziua. Vă rog sa ma lamuriţi în următoarea chestiune: am avut instituită poprire pe salariu. Luna aceasta a fost ultima lună de reţineri, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)