avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... abuz sau nu din partea societatiilor de cablu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

abuz sau nu din partea societatiilor de cablu?

fara sa se ceara nici o aprobare, o societate de cablu a intrat in scara blocului a dat gauri si instalat aparatura lor, in plus s au conectat la curentul blocului , platita de toti, nu ar treb sa aiba un contrat cu asociatia prin care sa i se dea dreptul de instalare de aparatura, eventual cadarea de acord contracost pentru folosirea a coproprietati.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
vivi23ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 16:59, 30 Aprilie 2010
Despre ce aparatura este vorba? Chiar si pentru instalarea unui cablu , are nevoie de acordul asociatiei de proprietari, care poate ridica pretentii.
Ba da. Si nu are acest contract?
din ce ne am dat seama este o cutie rds de cablu , este de ajuns sa zicem o aprobare verbala din partea presedintelui , fara nimic scris sau este nevoie de ceva scris? se poate intrerupe aceasta aparatura pina la solutionarea cazului?
am gasit legea
[ link extern ] ...
intrebarea e daca ii putem deconecta de la furtul abuziv de curent , sa nu mai zic de folosirea spatiului...
presedintele nu a dat nici un acord
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
vivi23ro, utilizator
Da, este suficient o aprobare verbala din partea presedintelui. Poate nu este mereu timp pentru birocratie. Daca au solicitat proprietarii, daca firma a venit la asociatie, a discutat, a stabilit poate si o suma de plata, o taxa, un telefon gratuit pentru asociatie... cablul se instaleaza, proprietarii au de unde alege intre mai multe firme...
Acum va intreb daca apropbarea era scrisa va ajuta cu ceva !?
Apoi, in acelasi mesaj spuneti ca presedintele nu a dat nici o aprobare.
Ce sa mai intelegem!?
intre timp s a vb cu presedinta de bloc care ne a spus ca nu a dat nici un accept , pt ca nu a fost nici intrebata de instalatori
am intrebat ipotetic vorbind despre posibilele varinate, aprobare orala etc acum e clar ca nu s a cerut nicio aprobare
pina la rezolvarea direct ramine doar deconectarea lor de la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce bază își amplasează furnizorii de internet echipamentele în spațiile comune ale blocului, consumând curentul electric plătit de membrii asociației? dumitrucera dumitrucera Pe ce baza, furnizotii de internet, isi ampalseaza echipamentele in spatiile comune ale blocului, conectandu-se si la prizele de curent electric ale ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Acord pentru instalare structura cablaj al rcs-rds Remus V. Remus V. Astept de mult timp ca pe scara unde locuiesc sa vina compania de telefonie, internet & tv RCS-RDS. Aflu cu stupoare ca accesul a fost interzis angajatilor ... (vezi toată discuția)