avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot convinge un proprietar sa-mi vanda un teren in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot convinge un proprietar sa-mi vanda un teren in rate?

Cum pot convige proprietarul unui teren sa ma lase sa i-l cumpar cu plata in rate fara a apela la banci?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 00:13, 30 Aprilie 2010
Depinde doar de vointa proprietarului, nu puteti sa- obligati sa accepte plati partiale.
Simplu, prin incheierea unui antecontract de vanzare-cumparare cu plata in rate lunare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand un teren .. cumpărătorul nu i mo poate da toti ... florin42 florin42 Vreau sa vand un teren .. cumpărătorul nu i mo poate Da toti banii acum care e procedura sa nu poata amâna plata transei 2? (vezi toată discuția)
Cer consultanta - probleme cu un antecontract de vanzare-cumparare buru1968 buru1968 In martie 2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un teren sa-mi construiesc o casa in com jilava . am convenit cu vanzatorul sa trecem ... (vezi toată discuția)
Promisiunea de vanzare, scrisa sau verbala cezarad cezarad Ma confrunt cu o problema. M-am inteles cu o persoana sa imi vanda o suprafata mica de teren intr-o comuna. El s-a angajat in repetate randuri ca imi va vinde ... (vezi toată discuția)