avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vand un teren .. cumpărătorul nu i mo poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vand un teren .. cumpărătorul nu i mo poate Da toti ...

Vreau sa vand un teren .. cumpărătorul nu i mo poate Da toti banii acum care e procedura sa nu poata amâna plata transei 2?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:20, 21 Septembrie 2020
Puteti încheia un antecontract. Dvs va obligați să vindeți, iar cumpărătorul se obligă să cumpere pana la o dată stabilită de comun acord.
De asemenea, stabiliți prețul total și avansul pe care cumpărătorul vi-l achita la data încheierii antecontractului.
Dacă vânzarea nu se mai încheie din vina dvs, va trebui să îi returnat cumparatorului dublul avansului.
Dacă vânzarea nu se încheie din vina cumpărătorului, acesta pierde avansul.
puteti vinde prin contract cu plata in 2 transe, daca nu poate achita rata la termen, apelati la executor, il executati silit si pierde terenul si dvs va luati diferenta de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In proces pot castiga daca doresc sa dau banii inapoi primiti intr-un precontract? andra7 andra7 As avea nevoie URGENTA de un raspuns..multumesc anticipat...sa va spun pasul meu: detin o hala, am semnat acum vreun an un precontract din care am primit ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract? flory84 flory84 Buna ziua,vreau sa cumpar o casa la tara,insa trebue sa-mi vand apartamentu,ceia, ce dureaza,am vorbit cu proprietaru si e de acord sa astepte o perioada,pana ... (vezi toată discuția)
Avans casa THEODORA30 THEODORA30 Buna seara as dori sa fiu informata in legatura cu achizitionarea unui apartament prin urmatoarea metoda,eu +fratele meu+tata avem impreuna un aparatament ... (vezi toată discuția)