Buna. Am urmatoarea problema: in ianuarie si februarie 2006, am fost in trecut in concediu fara salar. De acest lucru mi-am dat seama cand am ridicat cartea de munca in luna mai 2006 deoarece m-am agajat in alta parte si nu am dat importanta. Insa sotia mea a nascut la sfarsitul lunii noiembrie 2006 si ea neavand loc de munca, urma sa depun dosarul pe numele meu si sa primesc indemnizatia. Insa cele 2 luni de concediu fara salar ma impiedica sa primesc indemnizatia deoarece nu am venituri salariale in ultimile 12 luni de la data nasterii copilului. Mai pot face ceva sa pot primi indemnizatia ? Va multumesc.
Nu am semnat nici o cerere.
Am fost angajat din sept. 2005 pana in mai 2006 la firma respectiva ( din care ian. si febr. 2006 in CFS ) si din mai 2006 pana in prezent la alta firma. Incele 2 luni nu am stagiu de cotizare. Am vorbit cu fostul patron si mi-a spus ca nu mai poate face nimic.
Somaj dupa cfp
claudiu74
buna ziua.
firma unde lucrez o duce mai greu in perioada aceasta cu lucrarile (constructii).
patronii vor ca salariatii [u]sa faca cerere[/u] de concediu ... (vezi toată discuția)