avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salar

Buna. Am urmatoarea problema: in ianuarie si februarie 2006, am fost in trecut in concediu fara salar. De acest lucru mi-am dat seama cand am ridicat cartea de munca in luna mai 2006 deoarece m-am agajat in alta parte si nu am dat importanta. Insa sotia mea a nascut la sfarsitul lunii noiembrie 2006 si ea neavand loc de munca, urma sa depun dosarul pe numele meu si sa primesc indemnizatia. Insa cele 2 luni de concediu fara salar ma impiedica sa primesc indemnizatia deoarece nu am venituri salariale in ultimile 12 luni de la data nasterii copilului. Mai pot face ceva sa pot primi indemnizatia ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 12:36, 12 Martie 2007
ai semnat sau nu o cerere de CFS?
cat ai cotizat in ultimele 24 de luni?
Nu am semnat nici o cerere.
Am fost angajat din sept. 2005 pana in mai 2006 la firma respectiva ( din care ian. si febr. 2006 in CFS ) si din mai 2006 pana in prezent la alta firma. Incele 2 luni nu am stagiu de cotizare. Am vorbit cu fostul patron si mi-a spus ca nu mai poate face nimic.
Ma poate ajuta cineva ?
Ii dati in judecata si pe patron, si pe cei de la ITM ca sa va rectifice cartea de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum completez corect adeverinta somaj STAN MARA STAN MARA Buna, in 1 iulie 2006 colega mea a fost angajata in firma iar in data de 1 sept 2007 a suspendat activit datorita CIC.Pe parcursul celor 2 ani de concediu, ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cfp claudiu74 claudiu74 buna ziua. firma unde lucrez o duce mai greu in perioada aceasta cu lucrarile (constructii). patronii vor ca salariatii [u]sa faca cerere[/u] de concediu ... (vezi toată discuția)
Calculare indemnizatie in cic daniela82 daniela82 Buna ziua. In data de 19.09.2013 m-am intors din CIC1 2 ani.Mi s-a modificat CIM de la 8 ore la 4 ore,cu reducerea salariului la 1200 pe cartea de munca.Dupa ... (vezi toată discuția)