avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Societatea de la parterul blocului nu respecta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Societatea de la parterul blocului nu respecta drepturile mele de proprietar

Buna ziua,
Societatea de la parterul blocului își desfășoară activitatea sub apartamentul meu.Numai ca în fiecare zi sunt deranjat de zgomotul si vibrațiile ce vin de la aparatele de aer condiționat montate ilegal pe pereții si pe terasa blocului.Noaptea când lumea încetează din zumzet si vreau sa merg la culcare , nu pot dormi din cauza acestor zgomote de uruit .Știe careva ce lege interzice amplasarea acestor aparate ce produc zgomote?
Eu i-am chemat pe cei de la Primărie(mi au gasit 40db pe timpul zilei) doar ca au luat șpagă și au plecat spunându-mi ca am dreptate si ca vor lua atitudine .Insa in raportul lor au scris ca se încadrează și ca aparatele acestea amplasate nu funcționează de obicei.Administratorul blocului imi tot repeta ca are pe cineva la Primarie si ca nu pot decat sa indur.Dar totusi ...chiar nu as putea face nimic???
Are cineva vreo formulare anume pentru ai face sa si faca meseria pentru care sunt platiti??
Multumesc..anticipat :(

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:37, 30 Aprilie 2010
Cititi topicul acesta la care va dau un link.
Mai sunt asemenea discutii pe forum in care s-au gasit solutii. Cautati-le, dand cautare pe Google din partea dreapta a paginii, sub profil.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat aer conditionat montat in fata geamului montat de agentul ... Bishu4 Bishu4 Aparat aer conditionat montat in fata geamului montat de agentul comercial. Locuiesc la etajiul 1 la un bloc cu magazine la parter. Magazin la bulevard. ... (vezi toată discuția)
Acord vecin punct de lucru jamesok jamesok Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: Vecinul nostru a deschis un punct de lucru pentru carmangeria sa, o sectie de afumare, din cate am inteles. Dar ceea ... (vezi toată discuția)
Vibratii in apartament tina ciobanu tina ciobanu De doi ani de zile viatza mea s-a modificat radical .In apartamentul de sub apartamentul meu a venit un nou proprietar care si-a facut curatenie si evident si ... (vezi toată discuția)