avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea colectiva

Cum se poate contesta concedierea colectiva -privind nerespectarea procedurilor , neconsultarea cu reprezentantii organizatiilor sindicale si faptul ca se refuza alocarea de salarii compensatorii pentru cei disponibilizati colectiv?
In instanta de judecata ... la tribunalul in a carui raza isi are domiciliu reclamantul. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare de timbru.
Faceti o actiune pe dreptul muncii la Tribunal (nu se plateste taxa de timbru, iar sarcina probei revine angajatorului)...succes!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post gabitzumic gabitzumic Buna ziua Lucrez de 12 ani intr-o companie, si ocup o pozitie de management. As dori sa stiu care sunt obligatiile firmei in situtia in care am fost ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale Damiru Damiru Cu 1 martie sunt disponibilizata in urma concedierilor colective de la CFR Marfa Bucuresti.In anul 2009 nu am mai primit bonuri de masa ,si alte drepturi ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de reducere a normei de timp boghysv boghysv Buna ziua! Sunt angajat cu norma intreaga pe postul de inginer clinic la un centru de dializa.Programul din contract este de 8/zi (08-16). In realitate ... (vezi toată discuția)