avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost respins la examen auto pe nedrept
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost respins la examen auto pe nedrept

Buna ziua ,ma numesc Maxim ioan,sunt din Giurgiu ,astazi 30 /04 2010 am avut traseu cu politia pentru categoria C ,totul a mers ok pana cand intr/o curba cu linie continua am trecut cu camionul pe langa 2 oameni care se aflau in afara partii carosabile ,adica pe iarba ,acea curba se afla la periferia localitatii,m/am incadrat cat am putut pe stanga fara sa incalc linia continua sa nu agat pietonii fapt pentru care a inceput sa tipe la mine ca ce fac,ca omori oamenii si ca trebuia sa trec peste linia continua ,ma dat jos imediat si a spus ca sunt respins.spuneti/mi si mie unde am gresit?din punct de vedere legal in curbe cu linie continua nu ai voie sa treci peste ea ,iar pietonii erau inafara partii carosabili ,adica pe camp.La aceste examene nu se dau kitante? la noi nu prea se obisnuieste.Cum trebuie sa procedez ,ca acesti Domni politisti nu trebuiesc lasati asa de capul lor.Va multumesc,astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:56, 2 Mai 2010
Cred ca domnul politist nu a procedat gresit, dar supararea d-voastra este de inteles. Cred ca ar fi preferat sa treceti pe linia continua decat sa riscati asa de mult sa acrosati trecatorii.Din partea lui credeti ca ar fi vazut ca ati trecut peste linie? Trebuia sa pastrati distanta de siguranta pentru pietaoni care cred ca este de un metru si jumatate.
Politistul,cred ca a procedat corect pentru ca v-ati incadrat probabil gresit,dar mai ales pentru ca ati pus in pericol viata unor persooane.
Singurul moment cand acesta a gresit a fost atunci cand a ridicat tonul,dar probabil ca si acestuia i-a fost teama de modul in care ati procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depășire ilegală Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Am inițiat manevra de depășire pe linia discontinua, aveam in fața o mașină mică si un camion, am depășit masina mică și cand sa intru in spatele ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere mihaisuciugabriel91 mihaisuciugabriel91 Buna seara stimati cititori, as avea nevoie din partea dumneavoastra de un raspuns in privinta suspendarii permisului de conducere pe 90 de zile. In data de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe 120 de zile. perioada fiind calculata incorect Danblk Danblk Va salut cu stima si respect! La data de 17/06/2023 mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 120 de zile pe temeiul a doua fapte comise. Una dintre ... (vezi toată discuția)