Buna ziua ,ma numesc Maxim ioan,sunt din Giurgiu ,astazi 30 /04 2010 am avut traseu cu politia pentru categoria C ,totul a mers ok pana cand intr/o curba cu linie continua am trecut cu camionul pe langa 2 oameni care se aflau in afara partii carosabile ,adica pe iarba ,acea curba se afla la periferia localitatii,m/am incadrat cat am putut pe stanga fara sa incalc linia continua sa nu agat pietonii fapt pentru care a inceput sa tipe la mine ca ce fac,ca omori oamenii si ca trebuia sa trec peste linia continua ,ma dat jos imediat si a spus ca sunt respins.spuneti/mi si mie unde am gresit?din punct de vedere legal in curbe cu linie continua nu ai voie sa treci peste ea ,iar pietonii erau inafara partii carosabili ,adica pe camp.La aceste examene nu se dau kitante? la noi nu prea se obisnuieste.Cum trebuie sa procedez ,ca acesti Domni politisti nu trebuiesc lasati asa de capul lor.Va multumesc,astept raspuns
Cred ca domnul politist nu a procedat gresit, dar supararea d-voastra este de inteles. Cred ca ar fi preferat sa treceti pe linia continua decat sa riscati asa de mult sa acrosati trecatorii.Din partea lui credeti ca ar fi vazut ca ati trecut peste linie? Trebuia sa pastrati distanta de siguranta pentru pietaoni care cred ca este de un metru si jumatate.
Politistul,cred ca a procedat corect pentru ca v-ati incadrat probabil gresit,dar mai ales pentru ca ati pus in pericol viata unor persooane.
Singurul moment cand acesta a gresit a fost atunci cand a ridicat tonul,dar probabil ca si acestuia i-a fost teama de modul in care ati procedat.