avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cere Baroul Bucuresti acordul vecinilor infiintare cab?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cere Baroul Bucuresti acordul vecinilor infiintare cab?

Baroul Bucuresti cere acordul vecinilor sau al asociatiei de proprietari pentru infiintarea unui cabinet individual de avocatura in apartamentul in care si locuiesc ?
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 11:59, 10 Martie 2007
pana acum nu mi-a cerut si am schimbat 4 sedii iar in lista lor de acte necesare nu figureaza acest acord. Sper insa sa nu citeasca discutia asta vreun amic potent dornic sa-si lase amprenta personala peste metodologia baroului si sa-i vina ceva idei.
Daca esti bun, spune-mi si mie care sunt actele pe care le cere baroul pt infiintare cabinet individual de avocatura ?
cerere in acest sens adresata decanului, stampilata/vizata de diverse departamente, financiar, secretariat..., actul de proprietate al spatiului, plata la zi a tuturor taxelor si...nu mai stiu, parca decizia de def.....suna la barou, la secretariat, e o doamna f draguta, te va lamuri pe deplin:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2007 struti struti Buna ziua tuturor, Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru schimbarea sediului cabinetului individual ContSters54572 ContSters54572 Care sunt condiţiile pentru schimbarea sediului cabinetului individual de avocatura?? (vezi toată discuția)
Infiintare cia, acord vecini ContSters79137 ContSters79137 Are cineva idee daca baroul Bucuresti solicita la depunerea actelor pentru infiintarea unui Cabinet Individual de Avocatura, pe langa contractul de spatiu, si ... (vezi toată discuția)