avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma cleaning
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma cleaning

va rog frumos daca puteti spuneti-mi ce fel de autorizatii imi trebuie pentru a infiinta o firma de cleaning la domiciliu si pentru societati comerciale si de stat. de asemenea daca stiti cam de ce aparatura as avea nevoie pentru a face astfel de servicii.
ce ma sfatuiti sa fac daca am gasit deja o franciza. ce implicatii are acest lucru.
va multumesc. pentru mesaje private ma puteti contacta pe adresa de email: daniela.ghibuci@gmail.com
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:10, 27 Ianuarie 2008
Trebuie sa infiintati SRL si eventual autorizatie de mediu, depinde ce doriti sa curatati.

Franciza presupune ca puteti folosi numele si know-how-ul unei firme si pt aceasta trebuie sa platiti o suma de bani si sa respectati anumite standarde.
cum zicea si aureliangl Know Howul respectiv poate include inclusiv oferta unor metode/produse/masinarii destinate speciale domeniului in care o sa activati ...si va pot oferi chiar si o parte din clientii lor in cazul in care clienti de ai lor internationali deschid in Romania afaceri ...
e posibil chiar sa va sugestioneze si locatia de unde sa activati ...si sa va sprijine in tot efortul logistic...si de cand in cand vor trimite Inspectori de Franciza sa va inspecteze daca mentineti standardele B-)
mult noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea firmelor de catre tinerii antreprenori ligrivatin ligrivatin Buna ziua Dupa infiintarea firmei debutant, pot obtine ajutorul de la stat in valoare de 10 000 de euro daca proiectul presupune intrarea intr-o Franciza? In ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)