avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp redus de munca pentru informaticieni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp redus de munca pentru informaticieni

Buna ziua, am citit odata intr-o lege ca "cei care lucreaza la calculator, programul este de maxim 7 ore, cu 5 minute pauza la fiecare ora sau 10 minute la 2 ore" in sistemul bugetar, imi puteti spune care este legea sau daca mai este in vigoare ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pauza de masa szade szade Daca functionarii publici au programul de munca de la orele 8-16,nu au dreptul la pauza de masa?Daca da,va rog sa-mi spune-ti si la cate minute au dreptul. In ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa si timp liber pentru operatorii de la camerele de comanda si control serban73 serban73 Buna ziua, Sunt operator in camera de comanda si control la o centrala termica. Lucrez in schimburi si programul este de 8 ore pe schimb . Programul de ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara Tudor_s Tudor_s Se da urmatorul caz: a) exista stipulat in Contractul Colectiv de Munca: \\"salariatii care lucreaza cu calculatorul pot beneficia de o pauza de 5 minute la ... (vezi toată discuția)