avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... respingere dosar proces prin anulare de fond
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

respingere dosar proces prin anulare de fond

Buna ziua!As dori sa stiu daca mi-a fost respins dosarul prin anulare de fond se mai poate continua printr-o forma legala procesul?Se poate ataca sentinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 30 Aprilie 2010
Anulata ca netimbrata actiunea? sau care a fost motivul..anularii?
La sfarsitul dispozitivului, trebuie sa fie trecuta calea de atac! Cu drept de recurs, sau drept de apel.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator
O hotarare a instantelor de fond poate fi atacata cu apel sau cu recurs, dupa caz.
Anularea unei actiuni nu se poate face decat in anumite cazuri ... poate v-a fost respinsa ca nefondata actiunea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrat actiunea, omis a depune chitanta la dosar NeluBalas NeluBalas Cu trei saptamani inainte de termen am platit la CEC si am primit chitanta pt taxa de timbru judiciar. Am uitat sa depun chitanta la dosar . Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
O.g 5/2001 dragnea.georgeta dragnea.georgeta A fost [b]anulata[/b] o cerere de emitere a somatiei de plata [b]ca netimbrata[/b]. Calea de atac indicata in sentinta este recursul. Se formuleaza recurs ... (vezi toată discuția)
Recurs Chiujdea Chiujdea Bună seara! Am trecut printr-un proces de ieşire din indiviziune. Fratele meu a făcut recurs, deşi hotărârea dată este corectă şi legală. Ce ... (vezi toată discuția)