avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cont personal nou-nascuti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cont personal nou-nascuti

au fost discutii, anul trecut, referitoare la un cont deschis de catre stat pentru fiecare nou-nascut in valoare de 500 euro, pentru studii, parintii avand posibilitatea de a vira cei 2% din impozit in contul respectiv. Contul era administrat de stat pana la majoratul copilului. Nu cunosc detaliile exacte si nu stiu in ce directia a evoluat subiectul. Imi poate da cineva mai multe detalii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 07:00, 1 Mai 2010
Au fost discutii!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2% din impozit pentru copii triton10 triton10 La Realitatea TV am citit pe banda informatia ca parintii pot sa redirectioneze 2% din impozitul anual pe venit in [u]contul deschis la nasterea copiilor[/u]. ... (vezi toată discuția)
500 de euro pentru contul de educatie r_ivanis r_ivanis Conform Legii educatiei, pe numele fiecarui copil se va deschide la nastere un cont pentru educatie, cu 500 de euro, in care parintii pot vira 2% din impozit. ... (vezi toată discuția)
Cont pentru educatie permanenta r_ivanis r_ivanis Contul pentru educatie permanenta se poate deschide de catre parinti, pentru copiii nascuti anterior anului 2011, bineinteles, fara aportul statului de 500 ... (vezi toată discuția)