avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru

in cazul in care intre 2 soc exista un litigiu cu privire la neplata chiriei pe un spatiu iar soc cred intenteaza cerere de chemare in judec pt desfiintarea contract de inchiriere si are capat de cerere si exec silita a soc debit .astfel ca exec judec proced la exec silita a soc deb.se prez la locul respectiv pentru evacuarea bun soc deb de pe spatiul soc cred.soc deb afirma ca nu are unde depoz bun asa ca exec num un custode din partea soc deb si da termen ca apana a 2 zzi sa le mute.se prez a 2 zi si soc nu lea mutat asfel ca exec judec muta custodia bun in fav soc cred si deasemenea si bunurile respective la soc cred.a procedat corect execut judec?nnu trebuiA sa existe si un sechestru institruit pt a putea sa lase in custodie.
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 16:23, 27 Martie 2007
daca nu are sechestru pentru ce s-a facut custodia?
custodele nu tre sa semneze procesul verbal de sechestru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere -completare razvan24 razvan24 daca intre 2 soc exista litigiu civil cu privire la un contract de inchiriere si soc creditoare in prima instanta are capat de cerere exec silita a soc ... (vezi toată discuția)
Este corect ? glo glo am apelat la un executor judecatoresc sa execute un titlu executoriu. de mai bine de un an d zile nu a executat 1300 lei. este vorba de drepturi slariale. acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)