Credit de nevoi personale pt achizitionare electrocasice. Ramin restant 3luni din cauza locului de munca dar remediez situatia imediat! Cei de la... someaza soc de asig sa achite creditul meu desii la data de 29-07-2006 cind cei de la asigurri vireaza banii in cont EU ERAM CU PLATA la zi!!! asa cum am fost in continuare si ei au incasat bani si de la mine cind ei deja fusesera platiti in totalitate .IN sfirsit s-a ajuns la executare silita, am facut dovada ca eu nu sint vinovat,s-a admis de catre Executor si asig nevinovatia mea....dar acum apare surpriza:- executor trbuie platit si vrea banii de la mine??? ca {citez din spusele lui} ce-i acolo 100 si ceva de Euro? Ii achitati si gata! nu mi se pare corect! Va rog sfatuiti-ma ce sa fac? Contestatie la executare nu am cum eu fiind plecat acum din tara! va multumesc Imi cer mii de scuze Ynocentta pt greseala comisa! promit sa nu se mai intimple! Totusi u inteleg cum pot fii Debitor daca eu am platit tot din mai 2008 desii ratele se terminau in dec 2008? si...apropo..Ynocentta Ai idee cit costa o procura in strainatate?? Cred ca pe asta a mizat si acel exec cind a zis:...ce a zis!!
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri persoane juridice.Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite revenirea la mesajul initial,corectarea acestuia
2-Toate demersurile intreprinse pentru recuperare credit neachitat ,legal sunt suportate de catre debitor
Puteti incheia procura prin care sa acordati unei rude dreptul sa va reprezinte interesele sau chiar unui avocat