avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna!

Cum se poate obtine plata concediului de odihna ,daca firma si-a inchis activitatea si nu a fost platit concediul de odihna ?La cine trebui sa ma adresez? Mentionez , firma avea sediul in Bucuresti,dar presta servicii in judetul Dmbovita.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 01:14, 1 Mai 2010
Si-a inchis activitatea adica a fost radiata? Vs puteti adresa agentiei judetene de somaj pentru a putea fi despagubit din fondul de creante salariale dar va trebui sa faceti dovada debitului pe care societate il are fata de dvs , provenind din neplata concediu odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit dani dani dani dani buna ziua , as dori un sfat va rog ! firma unde lucrez a incetat activitatea si ne-a trimis acasa fara sa ne plateasca de 2 luni salariile si fara alte ... (vezi toată discuția)
Plata fond garantare salariala natascha90 natascha90 am lucrat pe o perioada mai lunga de timp intro firma care in momentul in care m am imbolnavit, nu mi a platit niciun concediu medical. Patronul lucra in ... (vezi toată discuția)
Procesul de insolventa al unei societati si executorul judecatoresc ursu_andy ursu_andy Este normal ca in cazul unui proces de insolventa a unei societati, salariile angajatilor sa fie blocate si intarziate pana la finalizarea procesului de ... (vezi toată discuția)