avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictia de instrainare. Procedura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictia de instrainare. Procedura

Actiune in instanta prin care cer pronuntarea unui HJ care sa tina loc de act autentic.
Pana la solutionare voi nota litigiul in CF
Dar asta nu ma protejeaza de alti creditori ai debitorului meu.
Pot obtine separat, pe calea unei cereri avand ca temei de drept prev.art.41 din L:7/96 si art. 40(1) lit.h din Ordinul 633/06, o Incheiere ..ceva..prin care instanta sa dispuna notarea interdictiei de instrainare pana la solutionarea dosarului privind "actul autentic" ?
Aceasta notare va avea rang fata de alti eventuali creditori ai debitorului meu..in situatia in care ...voi obtine o HJ care sa tina loc de act autentic..si radierea actului de proprietate al actualului proprietar (debitorul meu..care refuza incheierea actului autentic pe imobil)?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:25, 1 Mai 2010
Eventual un sechestru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura ptr. obtinerea in instanta a unei incheieri ptr. notarea interdictie de instrainare Irina S. Irina S. Am pe rol o actiune avand ca obiect \"hotarare care sa tina loc de act autentic\". Paratul ameninta continuu reclamantul ca nu apuca sa se judece ptr. a ... (vezi toată discuția)
Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)
Exista o cauza de suspendare? Irina S. Irina S. 2003: sechestrul asigurator intr-un dosar penal. Dupa dispunerea sechestrului in timpul dosarului penal, debitorul vinde de sub sechestru. 2003: HJ devine ... (vezi toată discuția)