avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua

as dorii daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns: eu acum sunt in alta tara iar in iunie vin acasa si vreau sa il dau in judecata pe tatal copilului meu pt custodie,am martori am tt ce imi trebuie dar am o intrebare eu nu am contract de munca aici ca se plateste si e ff scump daca ar face proprietarul casei unde lucrez eu o declaratie sau ma rog cum ii spune ca lucrez aici si da numele numarul de telefon si adresa poate tine loc de un contract de munca,ca o dovada ca muncesc am adresa de aici pt ca am facut cod fiscal si scrie adica am dovada ca nu stau pe strada se poate face si asa cv? va multumesc anticipat si astept un raspuns o zi frumoasa in continoare
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 17:29, 1 Mai 2010
Pentru incredintarea sau reincredintarea minorului, este necesara o ancheta sociala la domiciliul dvs. unde ar urma sa locuiasca copilul si toate dovezile din care sa rezulte ca aveti posibilitati de a asigura copilului conditii optime de crestere si educare. De asemenea, se va face o ancheta si la domiciliul tatalui, care desigur se va opune actiunii dvs. . Opinia celor care efectueaza anchetele sociale(cei de la autoritatea tutelara) va fi luata in consideratie de catre instanta.
Daca doriti ca minorul sa va fie incredintat si sa il duceti in strainatate, este o problema mai complicata. NU puteti dovedi ca aveti venituri sigure, fara contract de munca, sau o locuinta , iar tatal poate se va opune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu incredintarea minorului norocel_bab norocel_bab in urma hotaririi de divort minorul in virsta de 15 ani a fost incredintat mamei.Acesta nu doreste sa locuiasca cu dinsa si locuieste in continuare cu mine .Ce ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului abcdefg abcdefg suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)
Divort, custodia copilului recunoscut de tata in afara casatoriei Otilyvio Otilyvio Buna Ziua! am o intrebare. O situatie: copilul in virsta de 1an si 3 luni, cetatean strain, a fost recunoscut de tatal sau biologic, cetatean al Romaniei. In ... (vezi toată discuția)