avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agentie de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agentie de turism

Buna ziua !
As vrea sa imi deschid o agentie de turism si am cateva nelamuriri:
1. daca eu sunt asociat unic la firma si am si brevetul de turism, cum pot depune la dosarul pt licenta contractul celui care detine brevetul (deci al meu) in conditiile in care nu ma pot angaja la firma mea? As vrea alta solutie decat aceea de a mai lua un asociat in firma.
2. Sediul agentiei va diferi de cel al firmei si va fi intr-un apartament de bloc. Am nevoie de acordul vecinilor?

Va multumesc !

Irina
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 19:51, 19 Martie 2007
Pentru ca, de obicei, posesorul brevetului de turism depus in documentatia pentru obtinerea licentei de turism pentru agentie indeplineste si functia de director al agentiei (exista conditia ca directorul agentiei sa aiba calificarea atestata prin intermediul unui brevet de turism pentru agentie detailista, touroperatoare sau manager in turism), ceea ce implica si calitatea de salariat al agentiei

Mult succes
va multumesc mult la toti.


Irina
Hotărâre nr. 238/2001
privind condiţiile de acordare a licenţei şi brevetului de turism

Normă metodologică
din 03/04/2001
privind criteriile şi metodologia pentru eliberarea licenţelor şi brevetelor de turism


aici gasiti absolut toate raspunsurile referitoare la agentia de turism


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei agentii de turism kangdanlin kangdanlin buna ziua, as vrea sa stiu , cam cat ar costa infiintarea unei agentii de turism, si cam cat timp dureaza toate procedurile de infiintare! am in vedere o ... (vezi toată discuția)
As dori sa imi deschid o agentie turism samire07 samire07 As dori sa imi deschid o agentie de turism dar care sa nu aiba un birou pentru lucrul cu publicul prefer sa lucrez pe internet.Este posibil si care sunt ... (vezi toată discuția)
Profesia mea! Tynutyk Tynutyk Am o rugaminte la dumneavoastra, sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. Am terminat anul acesta facultatea de \"Economia turismului intern si ... (vezi toată discuția)