avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Profesia mea!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Profesia mea!

Am o rugaminte la dumneavoastra, sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. Am terminat anul acesta facultatea de "Economia turismului intern si international", sunt licentiata in STIINTE SCONOMICE, specializarea ECONOMIA COMERTULUI, TURISMULUI SI SERVICIILOR, domeniul ADMINISTRAREA AFACERILOR. Intrebarea mea este: care este meseria mea? Ca ce ma pot angaja? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 4 Septembrie 2010
Daca poti administra afacerile cuiva, te poti angaja la orice companie.Depune CV, spune ce stii sa faci si incearca-ti norocul.De profesie, esti economist.
Tynutyk a scris:

Am o rugaminte la dumneavoastra, sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. Am terminat anul acesta facultatea de "Economia turismului intern si international", sunt licentiata in STIINTE SCONOMICE, specializarea ECONOMIA COMERTULUI, TURISMULUI SI SERVICIILOR, domeniul ADMINISTRAREA AFACERILOR. Intrebarea mea este: care este meseria mea? Ca ce ma pot angaja? Va multumesc.

Va puteti angaja ca :
244204 - analist în turism
131509 - director de agenţie de turism, touroperatoare / detailistă/ filială/ sucursală
122501 - manager în activitatea de turism
241904 - organizator activitate turism
131503 - şef agenţie/ oficiu turism
244104 - consilier/expert/inspector/referent/economist în comerţ şi marketing
etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor kittycriss kittycriss Am terminat Fac de stiinte economice, sunt licentiat economist si nu stiu in ce cod COR ar trebui sa ma incadrez pentru funstia de economist la o S.C. (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)