avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... 1 mai
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

1 mai

imi face placere aceasta zi pentru ca-mi trezeste multe amintiri...de minivacanta ....la litoralul nostru:D
eram student, fara un "chior", cu trei conserve si cu nasu'....iar cazarea era pe unde se putea:D
eram o 'gasca' de nebuni, baieti si fete, inconstienti as zice, azi, insa asa fara un 'chior' ne prapadeam de ras, ne amuzam si destrabalam in ultimul hal...
o ciorba uneori era un lux, insa aveam parte din belsug de dans, de sex si cateodata de batai:D

voua??

mai precizez ceva / bursa de gradul doi era 675-680 lei iar cantina si caminul 615-625 lei...functie de luna...cu mare lucru nu ramaneam:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
ContSters141118, utilizator
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 17:11, 2 Mai 2010
wiliilie a scris:

Buna ziua!
In cazul meu, la toate cele de mai sus, este o dubla sarbatoare azi fiind si ziua mea de nastere.
Urez pe aceasta cale tuturor care-si sarbatoresc azi ziua de nastere un sincer ,,La multi ani!"
:vishenka:

Multi ani fericiti si plini de realizari !.
Mai existau si demonstratiile cu mici ,crenwursti si bere dupa sau plimbarile prin parcuri alaturi de priteta sau iubita,
Mai existatu minivacante la mare sau la munte.
:wiliilie a scris:

Buna ziua!
In cazul meu, la toate cele de mai sus, este o dubla sarbatoare azi fiind si ziua mea de nastere.
Urez pe aceasta cale tuturor care-si sarbatoresc azi ziua de nastere un sincer ,,La multi ani!"

La multi ani! Multa sanatate, si numai bucurii!
:love1:
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
wiliilie a scris:

Buna ziua!
observ ca se ocoleste ....:D.....desi sarbatoritul a mers la dublu
La multi ...foarte multi ani , Willie ...te-ai nascut intr-o zi importanta. Spun asta fiindca , exceptand modul in care comunistii o transformasera , este un eveniment cu insemnatate. In plus, 1 mai este in general si o zi foarte frumoasa, in care caldura revine parca miraculos....zi care ne aminteste ca se apropie vara si parca in sufletele noastre se intampla ceva minunat...ne cuprinde sentimentul de libertate... devenim putin mai romantici...printre ciresii infloriti...asadar, draga Willie...iti doresc sa ai infinite zile de 1 mai, neasemuit de frumoase . :kissing:
@Lika, nu ocolim subiectul initiat de tine, doar ca eu las locul celor care au trait zile de 1 mai si studentia in vremurile de care amintesti...eu cand eram studenta nu ma puteam plange de mai nimic...fiindca era democratie, si chiar si bursa era mai mare :D . Asta nu inseamna ca democratia are mai mult farmec..recunosc faptul ca mi-as fi dorit sa fiu studenta pe vremea cand, vorba aia, unii nu aveau nici bani de tramavai...Insa fiecare am resimtit in zilele noastre de 1 mai ceva special..indiferent unde, indiferent in ce timp....fiindca 1 mai este o zi cu adevarat minunata...:)
ContSters47264, utilizator
Un calduros LA MULTI ANI Willie !!!! ganduri bune si fericire deplina !!! =D>
Iata un motiv in plus sa simtim sarbatoarea de 1 Mai mult mai calda, aici pe forum.
Ce ziceti? Nu ar fi mai frumoasa Ziua Republicii in 2 mai? sau alta zi in mai? E luna cea mai frumoasa!!!
E luna in care tzara arata mai frumos, iar noi am sarbatori cu mai mult entuziasm (a se citi patriotism)
In decembrie, suntem cu totii , exact cum arata si tzara infrigurata, zgribulita, trista.
Aoleu... am deviat rau de la subiect :)
Ziua de 1 Mai, pe care mi-o amintesc eu, inainte de `89, era ziua in care trebuia sa mergem cu echipa de gimnastica a scolii sa defilam. Eram prichindeii, care eram asezati in fatza pentru ca eram micutzi, insa era rau, pentru ca in cazul in care uitam ce trebuie sa facem nu aveam la cine sa tragem cu ochiul. Cei mari erau in spate... . Am patit-o si ma temeam de defilare...
ContSters122901, utilizator

Alte discuții în legătură

La multi ani! @tudorvaleriu Gabriela  Pintea Gabriela Pintea [u]Singura, dar trista[/u] :) I-am dedicat si melodii, I-as scrie chiar si poezii, Insa, ca orisice barbat, De ziua lui la... meci a stat. (Iar ... (vezi toată discuția)
La multi ani ! de mos nicolae ContSters179589 ContSters179589 [b]La multi Ani![/b] La multi ani,Doamnelor si Domnilor care poarta numele Sfint de Nicolae. Sanatate,bucurii,prosperitate... :vishenka: [b]La multi ... (vezi toată discuția)
1 decembrie - la multi ani! Mariana Trufin Mariana Trufin Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va doresc un viitor prosper si multa sanatate. (vezi toată discuția)