avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cale de atac impotriva hotararii judecatoresti prin ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cale de atac impotriva hotararii judecatoresti prin care mi-a fost respinsa plangerea contraventionala

Buna ziua, situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: Am depus o plangere impotriva unui proces-verbal la judecatoria de pe raza caruia s-a produs evenimentul. Prin sentinta din fond mi-a fost respinsa plangerea :| As dori sa stiu ce cai de atac mai am la dispozitie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aristocles , utilizator 17:05, 12 Mai 2010
Recurs in termen de 15 zile de la data la care primiti acasa hotararea. Aveti grija sa si motivati recursul in acelasi termen.
In termen de 15 zile de la sosirea acasa a comunicarii sentintei,puteti formula recurs impotriva sentintei pronuntate,urmand a indica in acesta motivele de incalcare a legii din sentinta atacata.
~ Conținut șters la cerere ~
binteles poti face recurs in cazul in care se redacteaza hotararea si se comunica , eu stau dupa o hotarare din 23.02 si nici acum nu a fost redactata. am depus si cerere de urgentarea redactarii hotararii temeiul Art.261 alin.3 C.proc.civ si art.264 alin.1 teza I C.proc.civ. si au mai trecut 45 de zile de la acesta cerere. cred ca o sa ma opresc la CSM , recomand tuturor sa faca la fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal cerere de urgentare a redactarii sentintei bgdb bgdb Buna ziua, Am si eu o problema care ma macina. Astept de mult timp redactarea unei sentinte si ma gandeam sa fac o cerere de urgentare a redactarii, dar nu ... (vezi toată discuția)
Timpul de pronuntare al unei sentinte Alexandra-Maria Alexandra-Maria Eu am 2 fetite una in prezent este cu mine cealalta a fost incredintata tatalui ei care a lasat-o spre crestere mamei lui.Eu am deschis acest proces pentru a ... (vezi toată discuția)
Care este termenul legal de comunicare a unei hotarari judecatoresti in cazul unui litigiu de munca? magda_oancea magda_oancea Buna seara, Pe data de 09.10.2009 s-a dat pronuntarea la litigiul de munca prin care am cerut 4 salarii compensatorii conform CCM ramura comert si a fost ... (vezi toată discuția)