sunt in proces de succesiune de5ani.este vorba si de o casa pe care as dori sa o renovez,mentionez ca procesul nu s a terminat dar evaluarea casei s a facut.daca nu castig eu casa imi recuperez banii pe care vreau sa i investesc?
Cred ca ar fi mai bine sa asteptati finalizarea procesului. Banii se pot recupera in virtutea unui drept de creanta, in masura in care o sa faceti dovada sumelor investite, dar cred ca e mai bine sa asteptati.
Daca ati asteptat 5 ani de ce nu mai asteptati putin ? Credeti-ma , e mai bine sa finalizati procesul si abia dupa aceea sa procedati in consecinta ... In plus , daca modificati structura , materialele din care este edificata va trebuie autorizatie de constructie ... si cine e proprietarul ...:stunned:
Atunci dati-ne mai multe detalii.
Cu cine va judecati? Daca aveti certif. de most. inseamna ca s-a facut dezbaterea succesiunii la notar. Banuiesc ca acum iesiti din indiviziune. Daca aveti cota majoritara veti plati sulte celorlalti mostenitori si ramaneti cu casa.
Atunci incepeti sa renovati.
Vanzare cumparare
rddox
Exista un text de lege care interzice vanzarea unei cote parte dintr-un imobil aflat in proprietatea a 3 persoane ( frati) , inainte de a initia un proces de ... (vezi toată discuția)