avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

As dori sa stiu daca dupa divort intra la partaj absolut toate bunurile dobindite in cursul casniciei. Ma intereseaza in special o firma al carei unic administrator este fostul sot, am eu acolo vreun drept,desi am lucrat cot la cot,dar eu nefigurind deloc in acte?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:28, 1 Mai 2010
Intra in masa partajabila bunurile mobile si imobile. Societatea este una din investitiile facute in timpul casatoriei. deci... aveti
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
Toate bunurile dobandite de soti,in timpul casniciei intra in masa de impartit.
La fel si societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de partaj ,impartirea bunurilor probleme probleme Buna seara!Un prieten are o problema si m-am gandit sa incerc sa intreb si aici si v-as ruga sa ma ajutati.Prietenul este divortat de aprox2 ani.Se mai poate ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata de 2 ani si acum 1 un am hotarit impreuna cu fostul meu sot sa mergem la notar sa trecem ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune la divort ursu misu ursu misu as ruga pe cineva sa ma lamureasca asupra unei spete sora mea a fost casatorita timp de 10 ani cumnatul meu detinea o garsoniera dinainte de ... (vezi toată discuția)