Buna ziua.
Sint divortata de 2 ani si acum 1 un am hotarit impreuna cu fostul meu sot sa mergem la notar sa trecem apartamentul pe care l-am cumparat in timpul casniciei noastre pe mine , eu raminind cu 2 copii mici . Notarul ne-a facut un ACT DE IESIRE DIN INDIVIZIUNE-PARTAJ VOLUNTAR , deoarece cind am divortat nu am facut partaj de bunuri la tribunal pt.ca nu aveam bani . In acest act notarul a scris ''in urma divortului nu am partajat bunurile imobile dobindite in timpul casatoriei si am hotarit sistarea starii de indiviziune prin atribuirea in intregime a bunurilor subsemnatei , adica mie(sint mentionate bunurile imobile). " In act se prevede ca fostul meu sot recunoaste ca eu sint proprietara in intregime a bunurilor mentionate si nu mai are nici o pretentie prezenta sau viitoare asupra acestor bunuri . As vrea sa intreb fostul meu sot mai poate ataca actul ? Pt. ca mi-a deschis proces prin care ataca actul si motiveaza ca eu l-am santajat ca sa semneze acest act , ceea ce este o mare minciuna . Tot ceea ce a facut a facut din propria vointa si nu l-a obligat nimeni iar notarul este chiar prietenul lui .
Odata ce s-a impartit masa partajabila, in mod conventional , sotul dumneavoastra nu mai poate reveni asupra deciziei luate . ( trebuia cantarita hotararea atunci , analizand toate efectele pe care le genereaza partajarea bunurilor dobandite de la data casatoriei ).
Partaj
Z.A.G.
Buna ziua .
As vrea sa va intreb ceva . Sint divortata de 1 an si am avut un apartament impreuna cu fostul meu sot . Ca sa nu ajungem in tribunal ... (vezi toată discuția)
Bun comun
avdodo
Speta este urmatoarea:sotii au bun comun ( apartament),vor sa divorteze insa inainte de a depune actiunea in instanta,unul din soti vrea sa cedeze partea lui ( ... (vezi toată discuția)
Partaj
ion01
Se poate face impartirea bunurilor intre soti si in timpul casatoriei sau numai in urma divortului? Cat se percepe taxa? (vezi toată discuția)