Z.A.G. a scris:
Buna ziua .
As vrea sa va intreb ceva . Sint divortata de 1 an si am avut un apartament impreuna cu fostul meu sot . Ca sa nu ajungem in tribunal am decis cu fostul meu sot sa ne intelegem si sa mergem la notar si sa trecem apartamentul pe numele meu . Am facut la notar ACT DE IESIRE DIN INDIVIZIUNE-PARTAJ VOLUNTAR . In act scrie urmatoarele : Intrucit am divortat in baza Sentintei Civile nr....., sentinta ramasa definitiva si irevocabila , iar in urma divortuluinu am partajat bunurile imobile dobindite de catre noi in timpul fostei noastre casatorii conf. art.30 din Codul Familiei -am hotarit sistarea starii de indiviziune prin atribuirea in intregime a bunurilor imobile dobindite ca bun comun in timpul casatoriei in baza art /30 din Codul Familiei sa fie preluate in intregime in deplina proprietate de catre sotie.
As vrea sa intreb daca fostul sot mai poate ataca acest act. Pt. ca ma ameninta cu acest lucru si ca imi ia toate bunurile din casa . Eu am facut un inventar pe bunurile din casa si am 2 martori care l-au semnat . Poate sa-mi ia prin tribunal bunurile din casa ? In timpul casniciei noastre , mobila , ferestrele , usile , electrocasnicele etc. din casa cumparate cu facturi , le-a contabilizat pe firma unde este unic administrator si care (firma) este infiintata in timpul casniciei .
as dori sa va intreb cat v-a costat acest act ?!
in ceea ce priveste lucrurile din casa care au fost cumparate pe firma lui ,......., unde de fapt aveati si dvs. drepturi inainte de divort ,........., este putin mai complicat ,......., ar fi trebuit sa faceti o partajare si pt. firma respectiva iar acum erati "mai acoperita" din punct de vedere legal !
apropo , aveti parti sociale in firma sotului dvs. ?