avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Program de evidenta si urmarire a contractelor
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Program de evidenta si urmarire a contractelor

Exista vrun program care sa faca evidenta si/sau urmarirea contractelor ? Caut de circa o luna si nu am nici un rezultat.
Cel mai recent răspuns: tierry , utilizator 12:56, 19 Aprilie 2007
parca in magazinul avocatnet exista asa ceva, cu numele de "i-avo".
~ Conținut șters la cerere ~
Sa ceva mi-am facut deja dar nu este eficienta, atunci cand lucrezi cu un voum mare de contracte sau paradoxal f.f. mic (pana in 20). sunt curios daca tu ai facut un astfel de registru si cum la-i structurat. Eventual poate mi-l trimiti sa il studiez si eu???
Cunosc pe cineva care a implementat un astfel de program pentru o firma. S-au analizat cerintele programului, apoi s-a proiectat structura programului si ulterior a fost facut programelul. Daca te intereseaza, imi poti scrie aici si iti trimit adresa mea de mail pentru mai multe detalii. Programul este contra cost si este adaptat exact cerintelor firmei interesate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la e-mail la bataie valentin.stoica valentin.stoica Sper ca deschid aceasta discutie acolo unde trebuie. Problema mea este urmatoarea. E-mailul meu si al prietenei mele a fost cumva 'spart' de catre fostul sot ... (vezi toată discuția)
Actele normative incidente pentru deschiderea si functionarea unui restaurant? ContSters342250 ContSters342250 Buna ziua, Este prima mea postare pe avocatnet, prin urmare sper sa nu incalc nicio regula (mentionez ca nu am gasit raspunsul la intrebarea mea in nicio alta ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de a factura banii ciulic ciulic Buna ziua, pentru ca cunostiintele mele in acest domeniu sunt egale cu 0 am ajuns in sfarsit (sper ca este locul potrivit) aici pe forum, avand urmatoarele ... (vezi toată discuția)