avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspundere patrimoniala angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspundere patrimoniala angajat

Termenul de prescriptie pentru raspunderea patrimoniala a angajatului pentru daune aduse societatii din vina sau in legatura cu munca sa este de trei ani. Dar cand initiaza aceasta actiune nu trebuie sa faca dovada ca in termen de 6 luni de la presupusa abatere disciplinara a initiat cercetarea disciplinara??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 3 Ianuarie 2012
Angajarea raspunderii patrimoniale se poate face intr-un termen de 3 ani de la data naşterii dreptului la acţiune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea disciplinara si patrimoniala a consilierului juridic rodica_post rodica_post Consiliul de Administratie a societatii constata ca in activitatea consilierului juridic din cadrul societatii, nu s-au realizat unele proceduri pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni absente nemotivate serviciu alexandrapop1987 alexandrapop1987 Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Eu am lucrat la o firma si am plecat fara preaviz, fara sa semnez demisia. As vrea sa imi spuneti ce consecinte va avea ... (vezi toată discuția)
Depasire atributii din fisa de post Monica Baiceanu Monica Baiceanu Buna ziua, ma confrunt cu o problema la servici cu o salariata. Desi nu era in atributia ei, aceasta salariata a comunicat altei salariate de la un punct de ... (vezi toată discuția)