avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz intrerupt de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz intrerupt de angajator

am o problema cu angajatorul meu . dupa ce am fost concediat cu art.65din legea nr53/2003 si dat in preaviz , se gandeste sa ma cheme inapoi cand mai aveam 6 zile din 20 din preaviz . Problema este ca eu nu mai vreau sa ma intorc dar daca refuz nu stiu daca mai primesc somajul si celelalte drepturi odata ce refuz sa ma intorc ; iar daca ma intorc sa nu-mi faca o chestie de genul sa-mi plateasca doar 4 ore pe care le-am facut in fiecare zi . va multumesc daca ati putea sa ma ajutati .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 3 Mai 2010
Vi s-a inmanat decizia de desfacecea CIM cu articolul 65?
nu ; doar preavizul
In preaviz specifica articolul cu care se desface contractul de munca?
da articolul 65 din legea nr.53/2003
Atunci , daca nu mai doriti, puteti sa nu reveniti si veti beneficia de somaj, iar daca renuntati la somaj, va puteti reintoarce la serviciu si veti fi pontat 8 ore pentru preaviz.

Alte discuții în legătură

Reorganizare-desfiintare post vikipatru vikipatru In urma reorganizarii, s-a decis desfiintare postului meu. AGA dateaza 03/10/2008, mi-a fost aduss la cunostinta acest fapt, ca sunt concediata 06/10/2008. ... (vezi toată discuția)
Preaviz cu santaj? Filimon Aurel Filimon Aurel Buna dimineata Am si eu o mare nelamurire.De la 1-06-2009 mi sa comunicat verbal ca de la 1-06-2009, din motive economice si totodata prin desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unui post si actele care trebuie intocmite in acest ses Monici Monici Buna ziua, In compania in care lucrez, s-a hotatart externalizarea unor anumite servicii. Astfel, ne-am trezit in situatia in care trebuie sa renuntam la ... (vezi toată discuția)