avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am batut 2 persoane vreau sa stiu ce pot sa patesc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am batut 2 persoane vreau sa stiu ce pot sa patesc

pe data de 1 mai am atacat cu un cutit o persoana fara sa ii cauzez vro rana o sperieture buna si doi pumni iar unui prieten de al lui o scandura in cap .vreau sa stiu ce poate sa faca ?sau daca este caz penal ?nu au zile de spitalizare
Ati comis infractiunea de loviri si alte violente , art. 180 cod penal.Daca cei 2 vor depune plangere, riscati inchisoare de la o luna la 3 luni sau amenda.
Interesanta sustinerea am atacat cu un cutit care poate fi interpretata de catre organele de cercetare
Conteaza sperietura cum va fi interpretata de persoana in cauza
La fel si persoana care a primit o scandura in cap
In raport de eventualele demersuri ale partilor care au suferit prejudicii la data de 1 mai,daca acestea solicita si obtin certificat medico legal ,daca inteleg sa formuleze plangere impotriva dvs,in baza probelor ,autoritatile responsabile vor dispune incadrarea faptei
~ Conținut șters la cerere ~
Ati comis doua infractiuni;
- infractiunea de loviri si alte violente , art. 180 cod penal (aceasta numai la plangerea prealabila, nr de zile ingrijiri medicale etc.)
- infractiunea de port fara drept al cutitului...prevazuta de Legea nr. 61/1991 rep
In functie de circumstantele savarsirii faptei , de cercetari si documentele medico legale , se va face incadrarea juridica a faptei . Ar fi bine sa angajezi un avocat inca din faza de Urmarire Penala.
Succes!
ei au dat deja niste declaratii precum si eu .faptul ca eu eram in stare avansata de ebrietate ma ajuta cu ceva ??????de fapt cred ca intrasem in coma pentru ca m-am trezit pe targa de la salvare .eu impreuna cu ei am facut o intelegere pentru a le da niste bani si ei sa nu mearga mai departe cu plangerea.acum ma intreb daca au dat deja declaratiile alea plitia nu trebuie sa inainteze cazul cu sau fara acordul lor?daca e buna intelegerea cu bani cum sa ii dau prin notariat sau prin ce pentru ca nu vreau ca dupa ce platesc sa fac si puscarie

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala leitoxp leitoxp Buna seara ! La ce ma pot astepta victima avand un certificat medico-legal de16-18zile ingrijiri medicale? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Caz penal?? maria-magdalena maria-magdalena cu putin timp in urma, sotul meu a lovit o persoana care se afla in stare de ebrietate deoarece a agresat-o verbal pe fiica noastra de 12 ani, victima sotului ... (vezi toată discuția)
Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)