pe data de 1 mai am atacat cu un cutit o persoana fara sa ii cauzez vro rana o sperieture buna si doi pumni iar unui prieten de al lui o scandura in cap .vreau sa stiu ce poate sa faca ?sau daca este caz penal ?nu au zile de spitalizare
starea de betie, chiar daca a fost "de buna voie" se poate interpreta si intr-o circumstanta atenuanta in cazul in care ati fost provocat de catre victime.
Numai betia involuntara,poate constitui o circumstanta atenuanta.,conform legii,restul este doar a interpretare a dvs,pe langa lege
A se vedea in sensul celor supuse mai sus A.Boroi, G. Nistoreanu, Curs Universitar- Drept Penal- Parte Generala, bucuresti 2004, Ed. All Beck, p. 147, A.T.Moldovan, Drept Penal-Parte Generala, Brasov, ed. Lux Libris, p. 71 si decizia Trib suprem s.pe.254/1974, in culegere de decizii pe anul 1978, p. 389.
Nu am facut o interpretare a legii ci o precizare a doctrinei in speta de fata.
Caz penal??
maria-magdalena
cu putin timp in urma, sotul meu a lovit o persoana care se afla in stare de ebrietate deoarece a agresat-o verbal pe fiica noastra de 12 ani, victima sotului ... (vezi toată discuția)