avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garantia de participare la licitatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garantia de participare la licitatie

::) Va salut .Am si eu o mica problemutza si inca n-am gasit actul normativ care sa ma lamureasca .Cine stie sa ma lumineze si pe mine ce se intampla cu garantia de participare la licitatie in situatia in care licitatia are ca obiect vanzarea unui imobil iar castigatorul ofertei refuza sa se prezinte ptr incheierea contractului de vanzare? Stiu ca in cazul concesionarii exista HGR 925/2006 ce reglementeaza destul de clar situatia ulterioara licitatiei a garantiei de participare insa nu face referire la contractele de vanzare. Va multumesc si astept ca unul mai mintos ca mine sa ma lamureasca .;)
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 09:49, 13 Martie 2007
Garantia se retine, nu i se mai da.:D

Iar cat priveste mintosenia....:">, nu e cazul.... mai ales daca oi avea combatanti potrivnici#-o
Tare m-ar interesa un act normativ. Teoretic chestia asta o stiam si eu facand analogie cu HGR 925/2006 practic n-am gasit insa nici o confirmare .Oricum multumesc pentru raspuns:)
Depinde prin cine se face vanzarea - executor judecatoresc (codul de procedura civila); judecator sindic (C. proc. civ si cred ca si in legea falimentului), etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie publica -ofertant neserios aditzaabm aditzaabm buna ziua!am si eu o problema cu un participant la licitatiile publice electronice de achizitie pe care le-am desfasurat. Acesta intotdeauna reuseste sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica deschisa OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, iata care este problema mea: societatea a participat la o licitatie publica deschisa cu strigare in scopul inchirierii unui nr de spatii ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)