avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale as avea nevoie de ajutor daca se poate in privinta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

as avea nevoie de ajutor daca se poate in privinta infiintarii unei firme de recuperari!

buna ziua, ma intereseaza de ceva timp aceasta afacere, si as vrea sa stiu mai multe informatii despre aceste firme, ce criterii trebuie sa indeplinesc si care sunt conditiile! va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Grigoriu , Consultant managementul calitatii 13:39, 4 Mai 2010
Intrati pe site-urile acestora ( urban si asociatii, KEOS, etc.) pentru obtinere date suplimentare. In rest, sunt infiintate ca orice alte societati, prin inregistrare la ONRC.
multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, Rog cine ma poate ajuta cu informatii pertinente referitoare la conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei firme specializata ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru tineri shana_bts shana_bts stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ?? luizacsinte luizacsinte Fiti amabili si explicati-mi cum sa fac: Se cere infiintarea unui SRL, in ROMANIA, cu doi asociati: unul persoana juridica, care este un alt SRL dar ... (vezi toată discuția)