avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL pentru prestari servicii dezinsectie, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL pentru prestari servicii dezinsectie, dezinfectie si deratizare

Buna,
Va rog frumos sa-mi spuneti, daca stiti, ce autorizatii sunt necesare pentru desfasurarea activitatii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, pe baza de contract de prestari servicii, la persoane fizice, juridice si institutii publice. Ma intereseaza in ce situatii si in baza carui act normativ este necesara licenta de operator sau autorizatia eliberata de Autoritatea Nationala de Reglementare pt. Serviciile Publice de Gospodarire Comunala Bucuresti.
De asemenea, as dori ceva detalii in legatura cu substantele care pot fi utilizate (in ce grupe de toxicitate se incadreaza) si daca stie cineva care sunt mai bune si de unde pot fi procurate.
In speranta primirii unui raspuns cat mai rapid la aceste probleme, va multumesc!
Mirela.
Cel mai recent răspuns: mirela30 , utilizator 14:01, 14 Martie 2007
vis-a-vis de autorizatii vezi la orc din orasul tau
vis-a-vis de substantele care pot fi folosite, cred ca poti obtine informatii de la DSP, DSV si Primarie.
...parca am vazut si un site cu asa ceva.
Multumesc pentru sfaturi, Gabriela!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea intr-un magazin alimentar, si ce anume prevede legea? Corne921 Corne921 Care este perioada? Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia? Care este amenda pentru faptul ca nu ai angajat o firma de deratizare? (vezi toată discuția)
Obligativitate de a incheia contract pentru deratizare, dezinfectie,dezinsectie, etc lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)